Преди по-малко от месец съвсем неочаквано Джонатан Мейджърс бе арестуван и

...
Преди по-малко от месец съвсем неочаквано Джонатан Мейджърс бе арестуван и
Коментари Харесай

След арестта - проблемите за Джонатан Мейджърс се задълбочават

Преди по-малко от месец напълно неочаквано  Джонатан Мейджърс бе задържан и против него се появиха обвинявания в принуждение.
 Неочакваният арест на Джонатан Мейджърс поради обвиняване за нахлуване над жена
Неочакваният арест на звезда от " Крийд 3 "

Проблеми за артиста

Всичко това пристигна в миг, в който Мейджърс крачеше решително към върха на Холивуд. Той влезе в ролята на злодеи в две огромни продукции каквито са " Ант-Мен и Осата: Квантомания " и " Крийд 3 ".

Представянето му и в двата кино лентата бе признато добре от критиците и публиката. Но наподобява ситуацията на артиста няма да става по-розово. От Variety разбираме, че до момента в който тече изясняване на първите обвинявания в принуждение, против Джонатан Мейджърс са повдигнати нови.
 Снимка 611849

Докато той се готви за чуване в съда на 8 май, още няколко жертви на насили са се свързали с прокурорите, с цел да им спомагат по делото срещу актьора. Адвокатът на Мейджърс продължава да упорства, че той е почтен, като даже твърди, че са показали доказателства за това.

И до момента в който към момента не е ясно дали ще има правни санкции за артиста, кариерата му към този момент стартира да усеща отрицателния резултат от протичащото се. Според Deadline, мениджърската организация - Entertainment 360, с която Джонатан Мейджърс е работил, е прекратила връзките си с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР